pool

Recept på chill: Solstol + swimmingpool

Recept på chill: Solstol + swimmingpool

Gudarna ska veta att det vore fint med en pool av inomhusmodell just nu. Och en bastu på det.
Vilken drömkombo nu när vintern står för farstun och väntar på att få komma in. Tänk att smaska på med rejält med värme i bastun, duscha av sig och sedan flyta omkring i poolen. 
Kan man förresten ha glöggparty i poolen? Annars är det en självklar grej ju närmare december vi kommer.

Eller vänta! Varför inte ett Marquis spabad från https://www.soderrogard.se/. Ah, det vore grejer det. Smälla upp en skön liten badstation i trädgården och sedan bara njuta av vintern – eftersom man kan sitta i ett värmande bubbelbad och njuta medan snön faller ned. Naturligtvis kan man ha toppluvan på sig.

Det snackas ju mycket om ”ismannen” Wim Hof nuförtiden. Han som kör kallbad för att boosta immunförsvaret. 
Med ett spabad så kan man ju ”bada” i snön, och sedan tina upp kroppen i Marquisen. Vilken dröm! Speciellt om man har bjudit in ett par kompisar som är med på att plåga sig själva i lite kyla

Det finns ju lite böcker skrivna på ämnet, för den som vill läsa om fördelarna och frestas in i kallbadens värld. Det är ju något som vi häruppe i norr har ägnat oss åt länge.
Tydligen har jänkarna börjat göra det först nu, mycket tack vara just Wim Hof och hans mission att hjälpa folk genom kyla. Ja, han bearbetade ju själv ett livstrauma genom just kallbad och kyla.

På tal om gurus så hade Tony Robbins en rätt intressant anordning i sin trädgård. Det var som en cylinderformad pool, med kallt vatten, som han dök ned i för att ladda upp inför en seminariumhelg. 
Undrar om Söderro Gård kan installera en sådan på tomten? Vore helfräckt att ha och ladda upp med på sommaren.