plattsättning

Plattsättning som ger badrummet en fräsch look

Plattsättning som ger badrummet en fräsch look

Att renovera badrummet kan vara något man måste göra på grund av att utrymmet blivit vattenskadat eller att det helt enkelt är för slitet. Det kan även vara något man gör för att man vill uppdatera stilen i sitt hem.

Ett fräscht badrum kan vara pricken över i:et för gästerna som kommer på besök. Man kan tänka själv hur det känns när man besöker en restaurang, det spelar ingen roll hur fina lokalerna än är och hur gott maten smakar om restaurangens toalett är sliten och ofräsch. Å andra sidan kan en fräsch och omskött toalett göra restaurangbesöket extra positivt.

Men en fint badrum ska man såklart även ha för sin egen skull, det bjuder in till avkopplande bad och bra förutsättningar att snabbt kunna göra sig iordning på morgonen.

I dessa tider inreder många hållbart och tidlöst. Man vill gärna använda sig av återanvänt material och väljer helst sådant som håller länge och som man kommer trivas med i många år framöver.

Något som sätter en tydlig prägel på badrummet är kaklet. I år ser vi mycket färgat kakel i exempelvis blått och grönt, men klassiskt vitt kakel syns fortfarande på många ställen och passar den som inte vill ta ut svängarna för mycket. En annan trend som man kan se mycket av just nu är att sätta kaklet stående stället för liggande, det kan ge en helt annan känsla i rummet. 

Vare sig man vill ha färgglatt eller neutralt, stående eller liggande så är det bäst att anlita proffs då man ska kakla om sitt badrum. För plattsättning i Karlstad kan man anlita Värmlands Plattsättning. De hjälper till att sätta kakel och/eller mosaik i kök, badrum samt andra våtutrymmen. De kan även sätta klinker på golvutrymmen och finns med hela vägen från start till mål. Utan mellanhänder genomförs projekten snabbt och smidigt.