vitvaror bromma

Köp, serva eller reparera vitvaror i Bromma

Köp, serva eller reparera vitvaror i Bromma

Att ha välfungerande vitvaror i ett kök är avgörande för att kunna förvara och tillaga mat på ett smidigt och säkert sätt. Vitvaror som kyl och frys står på dygnet runt och spis, ugn samt diskmaskin används i regel dagligen, något som kan göra att de ibland kräver service eller rent av bytas ut. Inför ett köp kan det alltid vara bra att tänka igenom vilka behov som finns.

Välj produkt efter behov

Till exempel så är större inte alltid bättre, genom att köpa en större vitvara än vad det finns behov för så kommer onödigt mycket energi att förbrukas. Välj istället vitvaror som passar de behov som finns i hemmet och komplettera vid behov. Exempelvis kan det vissa perioder på året finnas behov för mer plats i frysen, kanske du jagar och fyller frysen med kött en gång per år eller så kanske du är ute och plockar svamp och bär som du fryser in för att ha tillgängligt vid behov?

Då kan det vara klokt att komplettera frysen i köket med en frysbox i till exempel källaren eller tvättstugan. Den drar mindre energi än om du skulle ha allt i en enda stor frys i köket då den inte öppnas lika ofta. För de som inte har behov av en stor frys så kan en kombination kyl/frys, där frysen är något smalare vara fullt tillräcklig eller en kombimodell med en mindre frysdel.

Köpa nytt, serva eller reparera?

Är du i behov av nya eller begagnade vitvaror så kan du vända dig till Hushållsakuten. De kan även hjälpa till att serva och reparera alla dagar i veckan då de är tillgängliga från morgon till kväll.  Hushållsakuten levererar och installerar kvalitativa hushållsmaskiner bland annat från märken såsom Asko, Cylinda, Miele, Electrolux, Electro Helios, Husqvarna, Bosch och Siemens. Läs mer på https://www.hushallsakuten.se/.