spabad

Den ultimata avkopplingen

Den ultimata avkopplingen

Är ni en hårt arbetande familj. Vuxna som klättrar på karriärstegen och barn som pluggar hårt? Långa dagar och många måsten. Då är det livsviktigt att också tänka på och planera in avkoppling och återhämtning.

För en familj med två vuxna i karriären är kostnaden inte ett bekymmer, troligen är tiden den trånga resursen i hushållet. För att minska stress och undvika utmattning är återhämtningen A och O. En fantastiskt skön och smart ide är att investera i ett spabad för familjen – eller varför inte två – ett för vuxna och ett för barn?

 

Låt fantasin inspirera

Googla fram den leverantör ni söker och kolla på alla inspirerande bilder och exempel. Kolla till exempel in en sajt som https://www.soderrogard.se/ där de både erbjuder pooler och spabad av flertalet olika slag. Hur stor plats har ni? Vilka önskemål och krav har ni?

När ni tänker köpa spabad är det troligen en massa bubblor, skön massage och lugnande belysning ni är ute efter. Vilken form? Materialval? Hur stor kapacitet önskar ni? Det gör förstås skillnad om hela familjen ska sitta i samma eller om ni delar på vuxna och barn. När barnen är i tonåren kan det vara en god ide att välja två olika och placera dem åtskilt. 

 

 

Placering och form

Var ni vill placera ert spabad avgör till stor del vilken storlek och form ni önskar. Ska de stå fritt i trädgården eller står de på altanen? Hur vill ni sitta? Det gör faktiskt skillnad hur alla sitter i förhållande till varandra. Vill ni sitta intill varandra med blicken åt samma håll eller vill ni sitta mitt emot och se på varandra?

Dessutom behöver ni ta ställning till hur hårda massagestrålar ni vill ha och var ni vill att de är placerade. När era nya spabad är på plats, kan ni koppla av och njuta av total återhämtning.