viskan spabad

Återhämta dig varje dag med Viskan spabad

Återhämta dig varje dag med Viskan spabad

Usch, det här var en lång arbetsvecka. Övertid varenda dag och chefen har varit på dig som en fångvaktare vaktar fångarna på ett fängelse. Knappt en blund har du fått i ögonen om nätterna. Nu skulle du behöva åka på spa och bara vila upp dig under hela helgen. Lägga dig i en varm jacuzzi och känna hur strålarna masserar din kropp från nacke ned till tårna. Men det är ett så stort projekt att åka iväg. Tänk om du hade haft ett spa närmare.  

Det är precis vad som hade varit fallet om du investerat i Viskan spabad. Då hade du kunnat ha ett sådant där exklusivt massagebad ute i trädgården. Eller inne i huset, om du vill kunna slappna av i en lite mer privat miljö. Det kan ju vara skönt. Du har säkert många grannar som skulle kasta nyfikna blickar in på din tomt och gärna provat att hoppa ned i badet. Men det här är ditt och bara ditt bad från Viskan spabad. Ingen annans. 

 

Skälig levnadsstandard

Bara föreställ dig själv. Genom att ha investerat i ett sådant spabad behöver du inte vänta till helgen för att åka iväg till någon spaanläggning för att återhämta dig. Du har allt du behöver hemma. Direkt när du stiger in innanför dörren efter jobbet kan du kasta av dig kläderna och istället kasta dig i ditt Viskan spabad. Det är så avslappnande att man nästan somnar bara av tanken. 

Du hade i så fall kunnat återhämta dig varje dag. Nästa morgon hade du haft nya krafter och kunnat vara mer produktiv på jobbet och ha ett bättre tålamod med din familj. Alla måste få tillfälle för att kunna ladda batterierna. Ett Viskan spabad borde nästan ingå i den norm som Socialtjänstlagen använder för att definiera skälig levnadsstandard. Håller du inte med?