Handelsträdgård

Anlägg en vacker stengång i din trädgård

Anlägg en vacker stengång i din trädgård

När trädgården ligger i vila under vintermånaderna är det en perfekt tid att i lugn och ro planera inför den kommande säsongen. Man kanske vill anlägga en fin gång eller en uteplats med stenplattor eller en vacker mur som omgärdar tomten. Då är Stånga Trädgård som är en handelsträdgård någon man kan vända sig till om man vill få sådana arbeten utförda. De har ett stort utbud av olika stenplattor att välja bland, så det blir inte svårt att hitta något som man faller för.

Stånga Trädgård utför alla slags tjänster inom trädgård, därför kan du anlita dem om du till till exempel behöver få gräsmattan klippt eller få bort löv från tomten. De utför även mossrivning, jordfräsning och annat som kan behövas fixas i trädgården.

Om du funderar på att anlägga en damm i din trädgård, för att skapa ett rikare djurliv och ett vackert vattenblänk, har de grävare avsedda för sådana jobb. De utför även andra tjänster när det gäller grävjobb, där de använder sig av traktorgrävare, minigrävare eller bobcat.

Handelsträdgården på sydöstra Gotland har förutom plantskola även en butik som alla är väl värda att besöka. Här finns ett stort utbud av växter, allt från träd till frön. Förutom prydnadsträd och buskar finns här också fruktträd, bärbuskar, smultronplantor, frön, lökar och givetvis perenner. Här hittar du också bland annat fågelbad, spaljéer, blomlådor, krukor, tunnor och pallkragar. Letar du efter trädgårdsredskap finns här en hel och dessutom allt du kan behöva till en trädgårdsdamm.

Om du av någon anledning inte kan eller vill sköta plantering och underhåll av dina växter själv, kan du anlita handelsträdgården för att få det utfört. De har en kompetent personal med lång erfarenhet inom branschen och har bra kvalitet på både växter och tjänster. Dessutom innehar de yrkesbevis och deras växter är kontrollerade av statens växtinspektion, vilket kan kännas tryggt!